Inschrijfformulier
Level 2 Theraplay & MIM Training in de Algarve
 

Dit is het inschrijfformulier van De Theraplay Academie, voor de Level 2 training van 3-4-5 Oktober 2019  die gehouden zal worden in Vale Judeu, de Algarve in Portugal  (locatie De Theraplay Academie)
De kosten voor deelname aan deze training zijn €1175,- als je je kamer wilt delen met een andere deelnemer, de kosten zijn 

Na het invullen van dit formulier ontvang je een email waarin gevraagd wordt de inschrijving te bevestigen. Pas als je dat gedaan hebt, is de inschrijving compleet en krijg je binnen enkele dagen een persoonlijke bevestiging. Als je geen mail ontvangt, wil je dan contact opnemen via info@theraplay.nl? 

Deelname is mogelijk als je de Level 1 Theraplay & MIM training heb gevolgd en al enige ervaring hebt in het gebruik van de MIM en Theraplay methode.  Bij voorkeur heb je daarover ook al supervisie gehad en/of ben je ingeschreven bij de opleiding tot Theraplay Coach of Practitioner

De training gaat definitief door bij 6 deelnemers, maximaal 12 deelnemers.  
* geeft verplicht aan
emailadres voor bevestiging van inschrijving en inhoudelijke informatie
voor een eigen kamer betaal je € 32,50 per nacht extra
geef aan wiens naam en adres op de factuur moet komen te staan
vegetarisch, allergisch, ect?
in overleg kun je extra nachten boeken. We hebben hierover dan nader contact
vermeld hier dan de naam van die persoon

De Theraplay Academie gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om contact met u op te nemen en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten via de Nieuwsbrief. Laat ons weten op welke manieren u van ons zou willen horen:

Email Marketing Powered by Mailchimp